от Plovdiv24.bg. се свързахме повторно с кметa на район

...
</TD
> от Plovdiv24.bg. се свързахме повторно с кметa на район
Коментари Харесай

Тази дупка в Централен създава доста главоболия на кмета

от Plovdiv24.bg. се свързахме наново с кметa на регион " Централен ", с цел да разберем повече за развоя на събитията.

Припомняме, че елипсовидният процеп се намираше на бул. " 6 септември " до пешеходната пътека до пл. " Кочо Честименски ". За него Стаменов показа, че към този момент е изпратил сигнал към две виновни за отстраняването ѝ сдружения.

" Изпратихме информация, както към ВиК, по този начин и към " Топлофикация ", защото там има уреди и на двете сдружения. Съответно при опция те би трябвало да подхващат дейности, с цел да отстранят повредата, която очевидно работи подземно. По този метод ще се избегнат проблемите във времето, защото един път тази дупка към този момент сме я пълнили с асфалтова примес, само че се вижда, че нещо изпод продължава да работи ". 

Така разбираме, че в действителност казусът с дупката не е от в този момент: " Може би от 2-3 месеца го има този проблем. Тъй като отново се появява, значи нещо изпод отваря и надлежно работи самата земна маса. Затова уведомихме и двете сдружения, които имат подземни връзки там, с цел да могат надлежно да предприемат действия ".

Все още не е ясно на какво тъкмо се дължи повредата. Минавайки около въпросния сектор, кореспондент на Plovdiv24.bg видя мигновената реакция на сдруженията - дупката бе запълнена. Дали това обаче е следващият им опит за кърпене на мястото или повредата в реалност е била отстранена следва да разберем.

Велизара Ангелова
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР