От направените до момента заявки към днешна дата не виждам

...
</TD
>От направените до момента заявки към днешна дата не виждам
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Ще водим разговори, но не по начина по който ги предлага ГЕРБ

От направените досега поръчки към днешна дата не виждам опция за постоянно държавно управление, само че дано да забележим какво ще се случи с първия мандат. Това сподели в предаването " Лице в лице “ . 

Конституцията е планувала задоволително стъпки, с цел да има обединяване на политическите сили към някаква платформа, добави той. 

" Ние не одобряваме концепцията в такава комплицирана обстановка партийните водачи и партиите да се скрият зад специалисти. Важно е да има държавно управление, подкрепено от парламент, тъй като има доста значими решения да се вземат “, сподели Вигенин. 

Той напомни позицията на БСП, че няма да вземат участие в държавно управление с мандат на ГЕРБ, ДПС и " Възраждане “. 

" Ще водим диалози, само че не по метода по който ги предлага ГЕРБ, тъй като тази работна група не е ориентирана към БСП, а към някой различен. Ще сложим нашите визии за това какво би трябвало да свърши такова държавно управление, главните политики – опазване на здравето, обучение, икономическа политика, обществени цели “, добави Вигенин. 

По думите му въпросът за лидера в БСП да бъде оставен леко настрана: 

" Защото казусът на БСП е най-лесно да се показа като проблем на водача, само че не е по този начин. Мандатът на водача рано или късно ще завърши, фокусираме се върху същностните лица “.

 

Вигенин сподели, че няма да вземат участие в коалиция, която би подкрепила Украйна с оръжие. 

Според него тези, които пращат оръжия на Украйна, са част от спора непряко, а България не би трябвало да се замесва по никакъв метод във военния спор. 

" От това, което следва в идващите седмици, в случай че е евроатлантическа обединението, която би се формирала, ние можем да участваме, само че в случай че това ще е коалиция на войната, ние няма да участваме “, означи Вигенин. 

По думите му в обстановка като тази със въвличане името на България във гърмежа на Кримския мост би трябвало да сме извънредно деликатни и бързи в реакциите си, " тъй като ние имаме своите терзания в усложняващата се интернационална конюнктура “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР