Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Станимир Рагевски. Той

...
</TD
>Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Станимир Рагевски. Той
Коментари Харесай

Жестокият екзекутор Рагевски се изправя пред съда

Окръжна прокуратура – Бургас съобщи на съд Станимир Рагевски. Той е упрекнат в умишленото ликвидиране на 46-годишна Теодора Бахлова, употребявайки револвер " Макаров “. Престъплението е осъществено на 29.10.2020 година в Бургас.  

Той е упрекнат и в убийството на 28-годишния Юмер Мехмед. Престъплението е осъществено на 04.08.2021 година в Бургас още веднъж с револвер " Макаров “. Убийството е осъществено преднамерено от лице, направило друго ликвидиране, за което не е постановена присъда.  

Рагевски е упрекнат и за това, че без да има позволение е държал горепосоченият револвер, както и муниции за него. Престъплението е осъществено в интервала 29.10.2020 година – 04.08.2021 година в Бургас, като на втората дата е предал оръжието и боеприпасите (патроните) за него на друго лице – Деян Дичев.  

Рагевски е упрекнат и за това, че незаконно е държал високорискови наркотични субстанции – марихуана и примес от кокаин и пирацетам, които популяризирал, предавайки ги на Дичев. Общата стойност на наркотичните субстанции възлиза на 452 лв. по цени на съдопроизводството.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР