Обществената поръчка за изграждане на две спортни зали в район

...
</TD
>Обществената поръчка за изграждане на две спортни зали в район
Коментари Харесай

Прекратиха обществената поръчка за двете нови спортни зали в Пловдив

Обществената поръчка за създаване на две спортни зали в регион " Западен " е прекъсната поради грешки в част от документите, оповестени към досието на процедурата, предаде кореспондент на Plovdiv24.bg .

Непълнотите в документите са основни и водят до неспособност заинтригуваните лица да схванат какви оферти следва да показват, с цел да дават отговор на авансово оповестените условия на поръчката, което от своя страна има отказващ резултат за присъединяване в процедурата и стеснява кръга на евентуалните участници.

За да бъдат отстранени непълнотите в документите се постанова да бъдат осъществени основни промени, които биха трансформирали кръга на заинтригуваните лица, заради което единственото законосъобразно деяние в тази ситуация е прекратяването на процедурата, на съображение член 110, алинея 1, т. 9 от Закон за обществените поръчки.

Поръчката беше оповестена при започване на месец септември. За построяването на подготвителните спортни зали, заведение, обслужващи пространства и благоустрояване са избрани 5 708 333,33 лв. без Данък добавена стойност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР