На провелото се в Пловдив общо събрание на Националната Асоциация

...
</TD
>На провелото се в Пловдив общо събрание на Националната Асоциация
Коментари Харесай

Атанас Узунов влезе в УС на НАПОС-РБ

На провелото се в Пловдив общо заседание на Националната Асоциация на Председателите на Общински препоръки в Република България бяха  избрани нови директорски и надзорен препоръки.

Председателят на Общински съвет Садово Атанас Телчаров бе избран отново за заместител ръководител, а ръководителят на Общински съвет Пловдив съумя да се пребори за място в УС на организацията. За ръководител на асоциацията единомислещо бе избран отново Венцислав Спиридонов, който е ръководител на Общински съвет Велико Търново.

Приветствия към събранието отправиха Даниел Панов, ръководител на НСОРБ и , заместник-кмет на Община Пловдив, а кметът на Пловдив изпрати приветствен адрес. 

На събранието бе изнесен отчетен отчет на асоциацията за последните 4 години, разбор на самодейностите, а също по този начин бяха признати бюджет за 2024 година и стратегия с набелязани ограничения, които са свързани със законодателството, касаещо локалното самоуправление и повишаващи административния потенциал на локалните управници.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР