Министерствата на икономиката и на земеделието продължават с кадровите смени

...
</TD
>Министерствата на икономиката и на земеделието продължават с кадровите смени
Коментари Харесай

Нови кадрови рокади в държавни предприятия в Русе

Министерствата на стопанската система и на земеделието не престават с кадровите смени в Русе. В последния миг министрите в оставка и махат управителни фрагменти, с цел да назначат подобаващите съгласно тях лица.

След като към този момент публично някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Георги Стоилов е вписан като изпълнителен шеф на Свободна зона-Русе, през вчерашния ден е била освободена и шефът на " Напоителни системи-Долен Дунав “-Русе Миглена Трифонова. Дружеството е към земеделското министерство, а съгласно неофициална информация на нейно място е назначен човек от Търговище, обвързван с Българска социалистическа партия, оповестява Русе Медиа.

Предизвестие за освобождение е трябвало да получи и шефът на Регионалната дирекция " Защита на потребителите “-Русе Цветан Христов, който е в структурата на Комисията за отбрана на потребителите и надлежно под шапката на Министерството на стопанската система. Той е бил извикан в София дружно с други свои сътрудници, с цел да му се връчи предизвестието. По неофициална информация обаче Христов е напуснал постройката, преди да го получи, и е излязъл в болнични.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР