Критични коментари за липсата на кворум в началото на извънредната

...
</TD
>Критични коментари за липсата на кворум в началото на извънредната
Коментари Харесай

Ще се провали ли и тази сесия за Пловдивския панаир, ето какво казаха политиците

Критични мнения за неналичието на кворум при започване на изключителната сесия за Пловдивския панаир насочиха представители на политическите сили, които участват в заседателната зала. Ето част от изявленията пред кореспондент на Plovdiv24.bg :

, общински консултант от Демократична България : " Ако сътрудниците не дойдат, ще сме в много комедийна обстановка - нашият представител ще отиде и ще гласоподава по този начин, както е решено на последната сесия, а след това ще задължим кмета да прави действия за анулация на решението на ОСА. Това изрично е подарък, политически ход, изработен от Борисов още през 2016 година

Община Пловдив не печели от този ход. 106 млн. е загубата на " Пълдин туринвест ", 26 милиона загуба на Панаира, няма логичност при тези финансови резултати да предоставим на господин Гергов цялостния надзор върху Панаира. "

, народен представител от Политическа партия : " Основната роля идва по време на държавното управление на, когато се преотстъпват държавните акции на двете общини Пловдив и Варна. Тук сме, с цел да защитим Пловдивския панаир и да спрем тая скица, която стартира преди близо 18 години и апогеят доближи по време на държавното управление на. Въпросът ще стигне в Народното събрание, ще го сложим там. "

, народен представител от Политическа партия : " Искат това решение да мине, без да им се постанова да се явяват тук. Недостойно е държанието на общинските съветници да не се явиш на работа. То демонстрира, че си даваш сметка, че действаш против ползите на града. Панаирът е икона на града, ще премине напълно в ръцете на господин Гергов, който ще държи над 2/3 от капитала и ще може да взима решения. "

Георги Величков, общински консултант " Ние, жителите " : " Това е незаконно, тези хора са за затвор, явно тези хора са се продали, аз друго не знам какво да кажа. "

Както по-рано съобщихме, изключителната сесия беше отсрочена за 10 часа заради липса на кворум. В залата има доста жители, които излъчват онлайн с телефоните си какво се случва.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР