Коалиция Съединени за Пловдив представи кандидатите си за кметове на

...
</TD
>Коалиция Съединени за Пловдив представи кандидатите си за кметове на
Коментари Харесай

Съединени за Пловдив представи двама кандидати за районни кметове

Коалиция " Съединени за Пловдив " показа претендентите си за кметове на регионите " Централен " и " Източен ". е повдигнат за " Централен ", а Павел Милушев - за " Източен ".

Двамата претенденти имат впечатляващ административен опит - Титюков стартира работа в локалната администрация през далечната 1996 година, а Милушев два мандата е заместник-кмет, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg

" От 1993 година се занимавам с политика, предстоят доста забавни избори. За първи път локални партии се сплотяват против огромните, така наречен мастодонти, които ръководят страната. Сблъсъкът ще е доста забавен и на 29 октомври ще се види кои партии ще бъдат припознати от пловдивчани " - сподели претендентът за кмет на Пловдив, който показа двамата. 

Павел Милушев е на 44 години, роден и израснал в регион " Източен ". 

" " Източен " не е единствено " Столипиново ". Има 4 характерни квартала, всеки със своите проблеми. Познавам региона до болежка - има тротоари и улици, които не са ремонтирани от моето детство. Липсват ясли. Проблемите на " Столипиново " са ниска хигиена и необразовано население. Няма да позволим да се изхвърля боклука безсистемно, ще има непоколебим надзор " - сподели Милушев. 

ще навърши 48 години идващия месец. " за работата си. Това е съревнование за кметове и за пръв път се награждава заместник-кмет и то в обществената политика. Какво по-голямо самопризнание от това? " - означи. 

Повече гледайте в прикаченото видео
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР