До края на март теренът на мястото на бившия ресторант

...
</TD
>До края на март теренът на мястото на бившия ресторант
Коментари Харесай

Вижте какво ще има на мястото на бивш ресторант под Бунарджика

До края на март теренът на мястото на някогашния ресторант " Захарно петле " на ул. " Никола Петков " в Пловдив ще се трансформира в място за игра и отдих. Кметът, строителят и специалисти от администрацията набелязаха и дейностите, които предстоят идващите седмици.

Общата повърхност от 300 кв. м в подножието на Бунарджика ще се работи на два стадия. През първия ще бъде направена детска площадка за деца до 12 години, дружно с ъгъл за отдих.

" Предвиждаме още до площадката да има самостоятелен фитнес, където е належащо, ще се затреви и озелени, само че едвам когато сътрудниците създадат профилактика на растителността. Ще бъде построено и осветяване, ще се възобнови настилката и оградата ", разяснява Стаменов и добавя, че за втория стадий, който се планува през втората половина на 2024, на терена ще се построи и още едно детско оборудване за деца до 3 години и по-голям ъгъл за отдих с беседка и пейки.

С построяването на следващата площадка за деца и отдих кметът следва дългогодишните си планове да има повече споделени места за жителите в непосредствена непосредственост до домовете им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР