Днес въздушната маса ще е неустойчива. Ще се развива купеста

...
</TD
>Днес въздушната маса ще е неустойчива. Ще се развива купеста
Коментари Харесай

И днес не си забравяйте чадърите, температурите ще се понижат

Днес въздушната маса ще е неустойчива. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Интензивни ще са явленията тук-там в Южна България. Ще духа сдържан вятър от северозапад, в източните региони - от север-североизток. Дневните температури още малко ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 14° и 19°, в София - към 15°, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология. 

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за април - вечерта от запад ще стартира да се покачва.

Над Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. По-интензивни ще са явленията по южното крайбрежие. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури: 15°-16°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Интензивни ще се явленията тук-там в Рило-Родопската област и Странджа. Ще духа мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 8°, на 2000 метра - към 2°.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР