Д-р Десислав Станчев получи награда за Принос за развитие и

...
</TD
>Д-р Десислав Станчев получи награда за Принос за развитие и
Коментари Харесай

Пловдивски лекар с отличие за професионализма си

Д-р Десислав Станчев получи премия за " Принос за развиване и използване на новаторска медицина и неповторими техники “. Тя му беше връчена във връзка Деня на българския доктор.

Д-р Десислав Станчев е гастроентеролог в УМБАЛ Каспела. Завършил " Медицина “ в Медицински университет-Пловдив. Специализирал вътрешни заболявания в УМБАЛ " Александровска “, София. През 2012 година е защитил компетентност по " Гастроентерология “ в Медицински университет - Пловдив. 

" Силно съм разчувствуван и с голяма признателност за високата оценка и самопризнание за моята работа. Горд съм с опцията да мога да диагностицирам и церя пациентите си по най-високите международни стандарти, без значение дали са в Америка или Западна Европа, в удостоверение на което имаме пациенти от разнообразни страни, които са ни се доверли. “, споделя доктор Десислав Станчев.

Той е учител към II-ра Катедра по вътрешни заболявания на МУ- Пловдив. Oт 2013 година е част от екипа на УМБАЛ Каспела. Членува в Български лекарски съюз, Българското сдружение по гастроентерология, Европейската асоциация за Крон и колит и Европейското сдружение по гастроинтестинална ендоскопия. Провел е образования както в страната, а също по този начин и в Нидерландия, Белгия и Германия. Работи в региона на хроничните възпалителни чревни болести, като създава методиките за еластография при Болест на Крон и приложението на изкуствен интелект при ендоскопия.

    

" Живеем във времето на чудесата. Само преди две години единствено четяхме и виждахме чисто нови способи на диагостика и лекувания, които през днешния ден използваме рутинно в нашата процедура, тъй че след 10 години съм уверен, че ще има извънредно доста нови неща и пробиви в медицината, които ще не престават да ни интригуват и да ни карат да мечтаем “, споделя още лекарят от Пловдив.

  

Той твърди, че всеки ден отива на драго сърце на работа.

“Това е работата, която обичам от все сърце. Благодарен съм на управлението на УМБАЛ Каспела, че постоянно ме е подкрепяло. Благодарен съм, че имам опцията да работя с най-прекрасния екип от извънредно стимулирани, отдадени сътрудници и невероятни експерти “, сподели още доктор Станчев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР