Тази вечер зрителите на bTV Репортерите ще станат свидетели на

...
Тази вечер зрителите на bTV Репортерите ще станат свидетели на
Коментари Харесай

Специално пред bTV: Племенницата на Скрипал разказва за подозренията си, че той е мъртъв

Тази вечер феновете на bTV Репортерите ще станат очевидци на шпионския трилър, който се разиграва сред Изтока и Запада през последните години. В извънредно изявление от град Ярославъл в Русия пред топ репортера на bTV Десислава Ризова и оператора Иван Филчев ще приказва една от последните живи родственици на Сергей Скрипал – племенницата му Виктория.

Авторите на кино лентата описаха в " Тази неделя ", че тя е споделила, че счита чичо си за мъртъв. Всички останали споделят, че е жив.

Снимка: bTV

Преди близо година – на 4 март, 10 дни преди изборите за президент в Русия, някогашният съветски сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия бяха отровени в центъра на град Солсбъри, където той живее, откакто е бил съден за държавна измяна.
" Сънди таймс ": Здравето на Сергей Скрипал се е влошило Изданието, което се базира на добре осведомен източник от разузнаването, прецизира, че положението му не е сериозно
Виктория страда за чичо си и не знае какво да прави с неочакваната популярност, която я е сполетяла. Племенницата на разузнавача се грижи и за 91-годишната му майка, която не знае нищо за събитията към сина си.

А пред камерата на bTV Репортерите застава и Михаил Богданов, който е част от съветското външно разузнаване повече от двайсет години, пет от които прекарва на британска територията, под прикритието на публицист.

Той споделя, че казусът " Скрипал " е единствено един рунд от боксов мач сред Русия и Англия – игра, която се води от 500 години, по думите му.

Снимка: bTV

Тази вечер Деси Ризова и операторът Иван Филчев ще ви поднесат същински шпионски трилър - " Новичок с изминал период ".

Гледайте bTV Репортерите след централните вести в 19.30 часа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР