Тази вечер започва елиминационната фаза в турнира Лига Европа. Предстои

...
Тази вечер започва елиминационната фаза в турнира Лига Европа. Предстои
Коментари Харесай

Барселона и Ман Юнайтед приковават вниманието в Лига Европа

Тази вечер стартира елиминационната фаза в шампионата Лига Европа. Предстои да се изиграят първите срещи от плейофите. Със сигурност ни чакат много любопитни конфликти по терените на Стария континент, само че един от тях се откроява и това е срещата Барселона - Манчестър Юнайтед.

Двата тима са считани за любимци в шампионата и жребият си направи неприятна смешка да ги срещне още на толкоз ранна фаза. Спокойно можем да назовем този конфликт край преди финала.
 Чави преди мача с Ман Юнайтед: Всичко ще се реши във втората среща на “Олд Трафорд ” Чави преди мача с Ман Юнайтед: Всичко ще се реши във втората среща на “Олд Трафорд ”
Барселона ще играе в този плейоф, откакто изненадващо отпадна от Шампионската лига, завършвайки на 3-тото място в своята група " С ". Манчестър Юнайтед пък доближи до тази фаза, завършвайки на 2-рото място в група " Е " на Лига Европа, въпреки и да бе с равни точки с Реал Сосиедад.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
И двата тима се намират в чудесна форма в последно време и можем да чакаме много вълнуващи конфликти посред им. Първият е довечера на " Кам Ноу " и в него всеки ще желае да вземе преднина преди реванша.

Иначе в днешния плейоф ще има и още няколко много завладяващи борби, на които няма по какъв начин да не обърнем внимание. Хегемонът в шампионата Севиля приема ПСВ Айндховен. Италианският гранд Ювентус, който има съществени упоритости в шампионата след проблемите, които има в Серия " А ", посреща Нант. Рома на Жозе Моуриньо пък ще има много тежко посещение на Република България Залцбург.

Останалите мачове също не са за подценяване, като и в тях можем да забележим забавни конфликти. Те опълчват Аякс против Унион (Берлин), Шахтьор (Донецк) против Рен, Байер (Леверкузен) против Монако и Спортинг (Лисабон) - Мидтиланд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР