Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA,

...
Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA,
Коментари Харесай

Обтегнатите отношения пренареждат лагерите в Къщата

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA , Съквартирантите ще водят борби на няколко фронта – на плаца, поради новата си седмична задача, и в Къщата, с цел да се защитят от непрестанните нападки на Шеф Петров.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Отношенията сред Енджи и Борис Петров стават все по-обтегнати, само че Дани Петканов е подготвен на всичко да спре женските сълзи в Къщата. Тази вечер Лудият кореспондент ще влезе в преден конфликт с Шефа, а Енджи ще се опита да разбере каква е повода за експанзията на Петров към нея.

Малко по-късно скандалният Борис Петров ще се конфронтира и с един от най-близките си хора в Къщата – дизайнерката Мегз, а новите борби ще доведат до неизбежно пренареждане на лагерите. Приятелството сред Енджи и Мария ще стартира да се пропуква, а фолк дивата ще зададе въпроса за какво никой не пази Шефа от непрестанните нападки на дамите. Ще стигнат ли до консенсус Енджи и Шеф Петров и по какъв начин ще наподобяват лагерите след многочислените борби сред Съквартирантите, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 игри
Новата седмична задача сложи звездите в изключително военно състояние. Днес двата взвода още веднъж ще се изправят един против различен в тествания на тяхната устойчивост и сръчност. Морските тюлени и Пустинните лисици ще дадат всичко от себе си, само че кой взвод ще се окаже по-добър, следва да разберем.
 Мегз
Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в уеб страницата на VIP Brother 2017 и на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук . Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY , a най-интересните моменти да следите във Vbox7 .

Още от живота на Съквартирантите:

Военно състояние в Къщата на Big Brother ( ВИДЕО/СНИМКИ)

Любовта във VIP Brother се завръща след серия кавги (ВИДЕО)

Алекс и Влади първи напуснаха VIP Brother 2017 (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР