Тази вечер в Big Brother битките ще се водят на

...
Тази вечер в Big Brother битките ще се водят на
Коментари Харесай

В къщата на Big Brother избухва бомба, излизат наяве скандални тайни

Тази вечер в Big Brother борбите ще се водят на няколко фронта, а тактиките на някои от съквартирантите ще стават все по-крайни. Емоционалните самопризнания на Зорница ще допрян надълбоко някои от звездите в Къщата и те също ще споделят съкровени секрети от персоналния си живот. След пропукването на главния лагер, Мариела и Луна ще продължат да завладяват съперника от вътрешната страна. Нордел надалеч няма да спре да играе своята рискова игра, а след последните неразбирателства сред Фънки и Джино, тя ще употребява момента и ще се опита по натурален метод да отлъчи и Бианкалана от групата. Някои от съквартирантите обаче ще усетят подмолните тактики на готвачката и ще свикат незабавен съвет. Какви ограничения ще бъдат подхванати и ще успее ли главният лагер да се сплoти още веднъж, следва да разберем.

Отношенията сред Людмила и Динко ще се утежняват с всяка минала минута, a новата бомба сред двамата ще избухне поради следващата недомислена постъпка на Вълев и тежките наказания, които Big Brother ще се принуди да наложи поради нея. Опитвайки се да притегли вниманието върху себе си, Господин ще изложи на заплаха личното си здраве, а Захажаева няма да премълчи и още веднъж ще сложи въпроса за подправения му подвиг на дневен ред.

По време на номинациите онлайн очи в очи, които се организираха нощес, Зорница направи извънредно прочувствено самопризнание, предизвикана от тежките нападки на Динко.

Красавицата показа, че преди време е претърпяла импровизиран аборт и още не може да се отърси изцяло от това, а довечера ще забележим поддръжката на съквартирантите ѝ. Докоснати от мощните думи на Зори, някои от тях също ще отворят душите си и ще признаят надълбоко защитавани секрети от животите си. Ще се почувства ли Линдарева по-силна от поддръжката на приятелите си и по какъв начин ще постъпи Динко?

Мариела, Луна, Динко, Фънки и Людмила са номинирани за изпъждане от Къщата след последните номинации. Петимата се се борят за утвърждението на феновете, а някой от тях ще напусне в понеделник, единствено седмица преди огромния край на шоуто.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР