Тази вечер ще стане ясно дали Новак Джокович ще бъде

...
Тази вечер ще стане ясно дали Новак Джокович ще бъде
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Изслушването на Джокович приключи, очаква се решението на съда

Тази вечер ще стане ясно дали Новак Джокович ще бъде депортиран от Австралия или ще може да взе участие на започващия в понеделник Australian Open.

Адвокатите на международният номер 1 ще бъдат изслушани от трима съдии от Федералния съд на Австралия, откакто министърът на имиграцията в страната Алекс Хоук анулира визата на тенисиста за повторно, а той мигновено апелира.

Решението на съда през днешния ден ще бъде дефинитивно. Изслушването, което се организира онлайн, участва и самият Новак Джокович.

всичко най-интересно към сагата с Джокович с Gong.bg!



05:35 Изслушването на двете страни по делото завърши. Очаква се съдийският състав да вземе дефинитивно решение в околните часове.

05:25

Главният арбитър по делото Алсоп на няколко пъти прекъсна ревюто на Стивън Лойд, като уточни, че юристите на Джокович към момента не получават отговор на въпроса какви са доказателствата, че тенисистът популяризира възгледи против имунизацията.

В няколко случая отбраната на Джокович акцентира, че решението на министър на имиграцията на Австралия е взето на база изявления в медиите и не е потърсен вид за диалог с тенисиста, който да показа своето виждане по тематиката с имунизациите.

05:15

Оценката на юрист Лойд по отношение на Джокович става все по-крайна. Според прокурора, тенисистът има косвена виновност за дребният брой имунизирани хора в Сърбия. Той предизвести, че би трябвало да се вземе поради въздействието, което има Джокович в родината си.

The Djokovic hearing continues and 127 other tennis players would like to know at what time they are playing tomorrow at the Australian Open

How long can they be kept waiting?
— Christopher Clarey
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР