Тази вечер руската мега звезда Тимати ще взриви София в

...
Тази вечер руската мега звезда Тимати ще взриви София в
Коментари Харесай

Тази вечер руска мега звезда ще взриви София!

Тази вечер съветската мега звезда Тимати ще взриви София в зала " Универсиада ". Изпълнителят и продуцент на хитовото парче " Ключи от Рая " ще излезе тъкмо в 20 часа на българската сцена. Това е първият концерт на Тимати в България.

Билетите от дълго време са разпродадени, а ВИП поръчки има от Николета Лозанова, Биляна Лазарова и още представители на родния елит.



Тимур Юнусов избра София да показа най-големите си шлагери, покорили Русия и света. Пилотният сингъл " Дорога в аеропорт " от последния му албум " Поколение " събра над 30 милиона гледания за негативно време. Тимати е избран за най-успешния млад реализатор в Русия, който може да се похвали за колаборации с най-големите международни музиканти от рап сцената. Сред тях са Snoop Dog, Busta Rhymes и Timbaland. Тимати направи необикновен шлагер и с съветската легенда Филип Киркоров.



" Форбс " сложи хитмейкърът на 4-то място измежду най-богатите руснаци.



Руският рапър може да се похвали с прелестно семейство. Той е женен за съветската моделка Алена Шишкова, която е измежду най-красивите рускини в света, даже преди години стана Мис Русия. Двамата имат щерка на име Алиса.





Той е непосредствен другар на президента Путин и нееднократно е засичан в неговата компания по всемирски събития.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР