Тази вечер от 20:00 часа в Hell’s KitchenБългария шеф Ангелов

...
Тази вечер от 20:00 часа в Hell’s KitchenБългария шеф Ангелов
Коментари Харесай

Димитър е първият напуснал Hell’s Kitchen след непредвиден елиминационен обрат

Тази вечер от 20:00 часа в Hell’s Kitchen България началник Ангелов изненада феновете на NOVA с пета поредна номинация за тази седмица, в която Димитър от Синия тим з агуби мястото си измежду кандидатите за кулинарна популярност. Преди това Мариела, Виктория, Юра от Червените и Мартин от Сините премериха сили зад котлоните в дневна борба за доказване, която не приключи пагубно за нито един от тях.
 Димитър NOVA
Този път предизвикателство имаше единствено за номинираните, а оспорваната борба стартира с игра на „ познай репликата “ в българските филми, като всеки готвач ценител получаваше правото да разпредели продуктите в съответната категория сред съперниците си. Юра и Мартин трябваше да готвят като на кино със комплицираната композиция от артикули, които им се паднаха. В кухнята Виктория имаше ясна идея за ястието си и резервира цялостно самообладание, което ѝ оказа помощ първа да върне куртката си и да получи „ Оскар “ от шефа. Втора от изпъждане се избави Мариела, която от наслада се хвърли на врата на началник Ангелов. Останалите двама впечатлиха шефа с концепциите си, само че осъществяването им куцаше. Те отпътуваха „ на кино “, като се придвижиха в ресторанта на Ада в функциите на отговорници на Червената и Синята кухня.
 Мартин NOVA
Оглавявайки вечерната резервация, Юра и Мартин започнаха да се пържат на муден огън още с приготвянето на амюз буша за гостите. Поради високите естетически условия на шефа, вечерята започва единствено с апетитно малко прелъщение от Червената кухня. Интензивността на работата накара

„ Многострадалната Геновева " - Юра да трепери ту от терзание, ту от неспокойствие до самия завършек на резервацията. Червените извършиха сполучливо всички поръчки, които влязоха в кухнята им и за пръв път стигнаха до издаването на десерти. При Сините Димитър имаше неприятно предусещане през цялото време, когато го разпределиха на шефмобила и то се оказа правилно, защото само пречеше на работата на съотборниците си. Дебютът на Мартин като началник в Синия тим също не се увенча с триумф заради липса на лидерски умения и почит от сътрудниците му.
 Hells Kitchen NOVA
След вечерята началник Ангелов върна Юра в строя на Червения тим, а Сините прибавиха Димитър и Андреа към номинирания Мартин. Шефът се възмути от „ мъжката постъпка “ на мъжете да позволен чужденката Андреа до номинации, когато тя занапред напредва в усвояването на българския език и единствен Николай е намерил метод да я приобщи. Изборът на шефа беше сред Димитър и Мартин. Неувереността на Димитър му изигра неприятна роля и той напусна кулинарното съревнование.

Ще прераснат ли в обич връзките сред Николай и Андреа? Какво ново ще готвят двата тима в караваните на Hell’s Kitchen България? До къде ще стигне неразбирателството в женския тим? – разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР