Тази сутрин вече се намираме в нов политически контекст. Решението

...
Тази сутрин вече се намираме в нов политически контекст. Решението
Коментари Харесай

Политолог: Оттеглянето на Петков като премиер означава подчинение пред БСП

" Тази заран към този момент се намираме в нов политически подтекст. " Решението за изпъждане на 70 дипломати не беше подплатено институционално, въпреки и вярно геополитически. Оттеглянето на Петков като министър председател значи послушание пред. Радев отбрани проруския интерес, а ГЕРБ даде знакова поддръжка. Това съобщи за " Твоят ден " политологът Цветанка Андреева.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 455
По думите й нов подтик за кабинета няма да има, тъй като е " още от същото ". " Коалицията е пленник на, възможен нов кабинет ще е коалиция на политическо оцеляване. Радев е пореден, пази съветския интерес от първия си мандат. 

Според политолога Слави Василев изгонването на 70 дипломати не е в полза на националния ни интерес. " Партиите в Народно събрание нямат уравновесена позиция по въпросите Изток-Запад. Няма смисъл да си скапваме връзките с Русия освен поради русофилските настроения, само че и тъй като ще провокира омерзение ", счита той.

" Евроатлантизмът не може да прикрепи ГЕРБ в коалиция с Политическа партия. Русия не е опасност за България, съветски войски няма да нахлуят у нас. Това са празни приказки ", сподели още Василев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР