Тази странична плитка е нещо като кръстоска между плитка водопад

...
Тази странична плитка е нещо като кръстоска между плитка водопад
Коментари Харесай

Как да направите плитка на една страна в 5 стъпки

Тази странична плитка е нещо като кръстоска сред плитка водопад и френската плитка, която Катнис Евърдийн носеше в " Игрите на глада ". Не единствено, че е изискан метод да махнете косата от лицето си, само че и наподобява елегантно за нощни излизания. Вижте фотоси малко по малко, дружно с указания за това по какъв начин можете да извършите тази странична френска плитка:

 Как да извършите плитка на една страна в 5 стъпки Pop Sugar

1. Косата ви би трябвало да бъде леко влажна. Поставете я на дясната страна. Може да нанесете малко гел, с цел да бъде гладка плитката и да хвърчат косми. След това вземете кичур, към 2 см, от предната дясна част и започнете да вършиме френска плитка.

2. За да започнете френската плитка, разделете косата на три равни елементи, като ги държите разграничени с пръсти. Сега започнете да плетете елементарна плитка. Вземете десния кичур и го сложете над междинния. След това вземете левия кичур и сложете и него над междинния.

3. След като имате тази дребна плитка, започнете да добавяте още коса на всяко прекачване. Правете плитката стегната.

 Как да извършите плитка на една страна в 5 стъпки Pop Sugar

4. Продължете да сплитате косата по този метод, до момента в който стигнете на 2 см от дясната част на врата. След това започнете да плетете хоризонтално на ляво. Поддържането на плитката стеганата и отделянето на всеки кичур деликатно ще ви помогне да контролирате посоката на плитката.

5. Когато стигнете до кичурите коса, които ще висят, сплетете ги по обичайния метод. Завържете плитката с гумено ластиче.

 Как да извършите плитка на една страна в 5 стъпки Pop Sugar

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР