Разхлабени дамски Denise Welch празнува 66-ия си рожден ден със

...
Разхлабени дамски Denise Welch празнува 66-ия си рожден ден със
Коментари Харесай

Свободни дамски Denise Welch празнува 66-ия си рожден ден в поразителен червен бански на луксозна лодка

Разхлабени дамски Denise Welch чества 66-ия си рожден ден със жанр - като се разхожда на яхта, облечена в изумителен червен бански.

Звездата от Coronation Street, която е майка на 35-годишния фронтмен на The 1975 Мати Хийли, сподели на почитателите си, че публично е „ пенсионерка по напреднала възраст “, до момента в който споделя видео на себе си на борда на първокласната лодка.

Танцувайки на палубата, облечена в ефектния бански костюм и чифт бели кожени клинове със златни елементи, Дениз сподели на почитателите си, че е „ доста щастлива “, че чества своята 66-та година. Денят обаче е горчив за актрисата, тъй като това е и датата, на която обичаната й майка Ани умря преди 12 години.

Откривайки рождения си ден, Дениз сподели: „ Днес чествам да остаря възрастен пенсионер с бумеранг!!! Аз съм на 66 години!!! Но съм признателен, че стигнах дотук!! и доста благополучен.

„ Прекрасен брак с @lincolntownley, 3 невероятни сина, Мати, Луис и Луис. Сестра ми и моите племенници. Таунли. Внукът Тео и аз см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР