Тази седмица в сериала Лъжите в нас“ ще изплуват нови

...
Тази седмица в сериала Лъжите в нас“ ще изплуват нови
Коментари Харесай

Предложение за брак и отвличане в новите епизоди на „Лъжите в нас“

Тази седмица в сериала „ Лъжите в нас “ ще изплуват нови разкрития от предишното, които ще преобърнат визиите и живота на героите. На крачка от финала на трагичната поредност обичаните персонажи ще схванат секрети за отминали събития, белязали орисите им вечно. В техни ръце ще бъде оставено решението по какъв начин да продължат оттук насетне и какви избори да създадат за бъдещето си.

Дръзко предложение за брак ще изненада феновете в новите епизоди на „ Лъжите в нас “. Без никой да подозира, двама от героите ще подхващат решителната стъпка за предстоящ фамилен живот, която ще удиви всички в семейство Шейтанови . Кой ще се зарадва за бъдещата женитба и ще има ли разочаровани?

Сенки от предишното ще влязат с гръм и тропот в сегашното. Ирина ще бъде отвлечена от тайнствен персонаж, който по-късно ще се окаже прочут за част от героите. За отвличането Сава ще упрекна себе си поради емоционален проект, който двамата с Ирина ще подхващат, а само Анастасия ще разгадае желанията им.

Междувременно Ирина и Рая ще подредят пъзела към гибелта на майка си. След изгубването си, Анастасия ще се върне подготвена да разкрие информация, която знае единствено тя и ловко е пазила в загадка години наред. Двете сестри ще се срещнат с същинската същина на татко си, което ще докара до следващия раздор в връзките сред Шейтанови.

Какво ще схванат Рая и Ирина за предишното на татко си? Ще даде ли Шейтанов своето пояснение и кой в действителност ще признае всичко на двете сестри? Кой ще получи предложение за брак и ще се реализира ли плануваната женитба? Кой ще отвлече Ирина и кой ще допусна кой може да бъде похитителят? Каква смразяваща история ще опишат Адриана, Бояна, Цвети и Рая ? – разберете в новите епизоди на „ Лъжите в нас “ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.

Още вести ще откриете на, и на сериала. Всички епизоди на „ Лъжите в нас “ може да гледате в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР