Тази седмица в Черешката на тортата“ журналистът на NOVA Анна-Мария

...
Тази седмица в Черешката на тортата“ журналистът на NOVA Анна-Мария
Коментари Харесай

Вижте кои са участниците в Черешката на тортата тази седмица

Тази седмица в „ Черешката на тортата “ журналистът на NOVA Анна-Мария Конова, певицата и актриса с нестихваща сила Мила Роберт, бронзовата олимпийска медалистка от Рио Михаела Маевска, артистът и артист от сериала „ Братя “ Владимир Михайлов и плувецът и Мистър България 2021 година Виктор Русинов запретват ръкави и се впускат в същинско кулинарно премеждие.

Всевиждащото око в кухнята, началник Иван Манчев, е подготвил ново предизвикателство за звездните домакини – интернационална кухня с най-малко едно ядене по истинска рецепта.

Първа посетители в чисто новия си дом ще посрещне младата певица Мила Роберт . Концепцията на надарената щерка на Ваня Щерева включва лека и вкусна вечеря, приготвена с доста обич. В кухнята на Мила ще царят по едно и също време безпорядък и артистично ентусиазъм, съпроводени от музика и положително въодушевление.

Ще успее ли харизматичната певица да надгради своето първо присъединяване в „ Черешката на тортата “ и да изненада всички с вечерята си?

Журналистът Анна-Мария Конова поема щафетата във вторник. Опитният кореспондент на NOVA ще композира ефирно италианско меню на чист въздух в фамилната вила, където прекарва времето си с най-близките хора. Въпреки първичното терзание от нетипичната роля, в която влиза, тя ще вложи душа и сърце в приготвянето на цялата вечеря. Ръчно квалифицираните от Анна-Мария дарове ще бъдат точното попадение в сърцата и душите на гостите й.


В сряда Златното момиче и сегашен треньор по художествена гимнастика Михаела Маевска ще придвижи шампионския дух в кухнята. Тя ще извади тежката артилерия на гостоприемството, а във въздуха ще се понесе мирис на разкош от Близкия изток. Михаела ще заложи на достоверна ливанска кухня, включваща безчет разядки, екзотични усети и забавни подправки. Изненадата й към участниците пък ще ги накара да се допрян до света на спорта и живота й.

Мистър България 2021 година излиза на кулинарния подиум в четвъртък. Мотото на домакина в кухнята е проба-грешка и камикадзе импровизация с голяма доза комизъм. Главният воин в менюто му ще бъде гръцко сватбарско ядене с италианско име, а тайната съставна част за безупречното въодушевление по време на вечерта ще се окаже наличието на дресинга за салатата. Виктор ще опише по какъв начин се печели конкурс за хубост след нелепа обстановка и по несравним метод ще увековечи занимателната вечер.

В петък „ Черешката на тортата “ ще се трансформира в ефирен сериал за обич, примесена с кулинарен екшън и неудържими страсти. Актьорът Владимир Михайлов , трансформирал се в безспорен любим с ролята на Денис Топал в сериала на NOVA „ Братя “, ще подготви средиземноморско меню. Плътно до него застава половинката му Миша, а особено подбраните дарове със сантиментално значение ще бъдат финалния щрих, който ще трансформира вечерята в същинска приятност.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР