Тази седмица ще бъде вълнуваща и емоционална. Всяка от зодиите

...
Тази седмица ще бъде вълнуваща и емоционална. Всяка от зодиите
Коментари Харесай

Късметче според зодията за тази седмица, 19 – 25 април

Тази седмица ще бъде вълнуваща и прочувствена. Всяка от зодиите ще има шанс, обвързван с нещо съответно. Какво обаче е то, занапред следва да разберете.
Ето ги и късметчетата за всяка от зодиите:
Овен
Тази седмица Овните ще започват с нова активност и ще се усещат задоволени от протичащото се. Ще реализиран една от задачите си свързани с професионално развиване и това извънредно доста ще ги зареди. Възможно е даже триумфите да надскочат упованията им.
Телец
Телците ще се усещат удобно на работното си място и ще имат мощ и сила да се оправят уместно с всяка една сложена им задача. Те ще се опитат да показват качества и умения и ще съумеят да очароват шефовете си.
Близнаци
На Близнаците им следва пътешестване през седмицата. То ще се окаже изненадващо зареждащо. Ще открият сродната си душа и ще се усещат фантастично през тези няколко дни.
Рак
Раците ще решат здравословен проблем и ще се усещат доста добре. Ще имат сили да се оправят с всяко едно предизвикателство, което животът им сервира.
Лъв
Лъвовете са в очакване на парични приходи и тази седмица ще станат очевидци на солидна сума пари в банковите си сметки. Това ще ги накара да се усещат доста по-уверени и независими.
Дева
На Девите им следва да открият тъкмо онази работа, която цялостен живот са търсели. Много е евентуално в никакъв случай повече да не я сменят.

Везни
Везните ще имат шанс в персонален проект. Те ще изгладят търканията с колегата си и ще се усещат спокойни и щастливи.
Скорпион
 Зодиите, които намират благополучие в самотата Зодиите, които намират благополучие в самотата
Телец Колкото и да е необичайно, другарски настроените и общителни Телци, които са подготвени да споделят персоналните си победи със своите прият...
Скорпионите ще имат задоволително свободно време и ще могат да си починат пълноценно. Ще подредят дома си и ще се забавляват в компанията на децата и фамилията си.
Стрелец
Стрелците ще сключат значима договорка и това ще ги изтласка към най-горното ходило към триумфа.

Козирог
 Дневен любовен хороскоп за 15 април (Част 2) Дневен любовен хороскоп за 15 април (Част 2)
Везни Представителите на зодията през днешния ден ще се срещнат с индивида от сънищата си. Те отдавна насам се усещат самотни и точно на т...
Козирозите ще се радват на мир и естетика в фамилията си. Възможно е през седмицата да посрещнат скъпи и значими хора в дома си.
Водолей
Водолеите ще съумеят да реализират една от задачите си и това ще им даде убеденост и сили. Ще надскочат страховете си и ще бъдат доста по-мотивирани.
Риби
Рибите най-сетне ще завършат нещо, което отдавна насам отсрочват. Те ще се снабдят с нужното самочувствие и ще са горди от себе си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР