Тази седмица ни очакват още няколко интригуващи турнира с българско

...
Тази седмица ни очакват още няколко интригуващи турнира с българско
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 12-18 септември


Тази седмица ни чакат още няколко завладяващи шампионата с българско присъединяване. Националния и тим се изправя против Южна Африка за купа „ Дейвис “, а Виктория Томова се завръща на корта. Те обаче надалеч не са единствените български играчи, които ще следим с интерес през идващите дни.

Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски, Пьотр Нестеров – купа „ Дейвис “ в София

Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Пьотр Нестеров са избраниците на капитана Валентин Димов за идния конфликт с Южна Африка от Световна група II на купа „ Дейвис “. Маочвете ще се проведат на 16 и 17 септември на кортовете на Българския народен тенис център в София, като почитателите ще влизат при свободен ход на централния корт.

Виктория Томова – WTA 125 в Букурещ

Виктория Томова стартира присъединяване си на WTA 125 шампионата на клей в Букурещ с мач против представителката на домакините Илона Гьороайе (№358). При победа първата ни ракета ще играе с друга румънка – Кристина Дину (№385) или шестата в схемата Пана Удварди (№76).

Адриан Андреев – ATP Challenger в Рен

Адриан Андреев ще играе в главната скица на Чалънджър шампионата в Рен. Негов конкурент на старта ще бъде Максим Жанвиер (№294), а при възможен триумф българинът ще се изправи против третия в схемата Юго Грение (№95) или квалификант на осминафинала.

Джордж Лазаров – ITF М15 в Златибор

Джордж Лазаров доближи до втори кръг в квалификациите за М15 шампионата в Златибор, където ще се изправи против Димитре Зубач (№2473). При победа конкурент на българина в борбата за място в главната скица ще бъде Данило Илич или Оскари Еерола (№1491).

Елеонор Чакърова, Виржини Чакърова – ITF W15 в Канкун

Елеонор Чакърова и Виржини Чакърова ще играят в главната скица на W15 шампионата в Канкун. Жребият към момента не е изтеглен.

Ани Вангелова – ITF W15 в Казабланка

Ани Вангелова е сложена под №8 в главната скица на W15 шампионата в Казабланка. Жребият към момента не е изтеглен.

Юлия Стаматова, Лиа Каратанчева, Михаела Цонева, Беатрис Спасова, Денислава Глушкова, Йоана Константинова, Дария Шаламанова, Габриела Михайлова, Катерина Димитрова, Лиа Пенчева, Йоана Радулова, Зиновия Ванева – ITF W15 във Варна

Юлия Стаматова, Лиа Каратанчева и Михаела Цонева са сложени надлежно под номер 2, 4 и 8 в главната скица на W15 шампионата във Варна, в която ще играят още Беатрис Спасова Дария Шаламанова, Габриела Михайлова и Катерина Димитрова. Запазени места в главната скица имат Денислава Глушкова и Йоана Константинова. Жребият към момента не е изтеглен.

Няколко български представителки има и във втори кръг от квалификациите. Лиа Пенчева ще играе с Мария Пулка (№1323), а Йоана Радулова ще се изправи против Бианка Барбулеску (№1314). От своя страна шестата в схемата Зиновия Ванева ще опита да преодолее Алексия Маргинеан (№879).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР