Тази седмица Кейт Бекинсейл показа снимка от салона на популярния

...
Тази седмица Кейт Бекинсейл показа снимка от салона на популярния
Коментари Харесай

Кейт на 45 показа изумително тяло СНИМКИ

Тази седмица Кейт Бекинсейл сподели фотография от салона на известния измежду звездите треньор Гънар Питърсън. 45-годишната актриса от „ Подземен свят “ показва съвършен стегнат стомах в огледалото по време на тренировката си в „ Бевърли хилс “, Калифорния, написа dir.bg.

Тренировките са малко страшнички, съвсем като наказване. Но излизам от залата в 100% по-добро въодушевление “, сподели звездата и добави, че тренировките са натурален антидепресант " Обичам йогата и тя беше единственият спорт, който практикувах. Но хардкор тренировките в действителност трансформираха живота ми “, описа Кейт.

Стегнатият си стомах тя реализира с доста старания: „ Правя кръгови тренировки с брутални и шантави кардио извършения. Тази част е същинско изтезание. Но това, което ми харесва в кръговите тренировки, е, че не ти се постанова да правиш едно и също прекомерно дълго. Стигаш до точка, в която съвсем не можеш да издържаш, и тъкмо тогава идва времето за промяна към нещо друго. “

Актрисата е доста удовлетворена от това, което реализира с тялото си, само че най-много се радва, че интензивните кардио тренировки оказват помощ за душевното ѝ успокоение:

„ Имам доста вътрешна сила и интензивните извършения ми оказват помощ да я канализирам. Тренировките, при които се потя устойчиво, ме карат да се усещам по-балансирана. Никога не съм била такова момиче, само че в този момент към този момент съм. “

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР