Тази събота (16 април) в предаването за култура и изкуство

...
Тази събота (16 април) в предаването за култура и изкуство
Коментари Харесай

Гледаме Криста Чернева в АРТ Детектив

Тази събота (16 април) в предаването за просвета и изкуство „ АРТ Детектив “ на Българска национална телевизия 2 от 19:30 ч., непосредствено от международния фешън подиум и канала на Netflix ще гостува младата хубавица, която притегли интернационалнитемедийни погледи Криста Чернева. Водещата на „ АРТ Детектив “ Симона Кръстева, показва на феновете на Българска национална телевизия 2 детайлности заизпълнението на Криста Чернева в сполучливия сериал на Netflix „ KITZ ", с който несъмнено притегли вниманието на киноманите, а критиците заговориха за нея като за новото сполучливо българско момиче с ослепително бъдеще в международното кино.

Криста споделя пред водещата за провокациите, вълненията, родствената ѝ връзка с киното и бъдещите и упоритости. Фамилната ѝ „ обремененост " като щерка на двама обичани артисти от близкото минало - София Кузева и Панчо Чернев, е единствено част от предопределението да стане актриса. От 14 годишна Криста е пред обектива и нейните фотоси са на кориците на най-престижните фешън списания.

Но да бъдеш млад и хубав през днешния ден не е задоволително, нужна е непримиримост, упоритост, харизма и сензитивност, които тя има и желае да развива, тъй като е „ подготвена да покаже коя е Криста Чернева, настрана от определенията и сравненията ".Криста споделя пред камерата на Българска национална телевизия 2 по какъв начин, с цел да завоюва ролята на Пипа в сериала на Netflix, като 22 годишна студентка изминава дълъг път на кастинги.

Първоначално ѝдават извънредно малко информация – едвам две страници реплики, като по този начин и не излиза наяве в какъв мащаб е готвеният план с нейно учатие. Тъй като всичко по това време се организира онлайн поради пандемията, по този начин се случват и първите два кръга от подбора на актьорите. На живо в Берлин викат малцината, впечатлили продуцентите от Netflix, като в този „ тим “ попада и българката.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР