Тази рецепта стана много популярна сред хората благодарение на известната

...
Тази рецепта стана много популярна сред хората благодарение на известната
Коментари Харесай

Лечебната смес на руската лечителка Джуна: Само с три съставки, а излекува хиляди хора

Тази рецепта стана доста известна измежду хората с помощта на известната съветска лечителка и астроложка Джуна.
В Русия тази лечебна примес закупи същинска известност откакто доста хора почувстваха облекчение или напряко бяха оздравели, с помощта на чудната рецепта.
Комбинацията от трите лечебни съставки се употребява от епохи в съветската и китайската национална медицина.
Лечителката Джуна ѝ дава нов живот и известност, с цел да продължи да оказва помощ на доста заболели по света. Астма, артрит, хипертония, неплодородие, импотентност, и даже рак – всички тези ужасни заболявания безусловно не могат да устоят на лечебната балсам.

Действието се дължи на мощния лечебен резултат на напитката, която усилва имунитета и смъква равнището на „ неприятния “ холестерол в организма.
Тази рецепта е тествана от доста пациенти.
В рамките на 2 седмици непрестанно потребление на сместа от чесън, мед и оцет, даже при пациенти с тежки форми на заболяване, се следи усъвършенстване. И всичко това с помощта на комбинацията от съставни елементи, които са от извънредно значение за здравето на тялото.
Тази лечебна напитка няма странични резултати и е потребна освен за тези, които имат здравословни проблеми.

Дори и за изцяло здрави хора еликсирът от мед, чесън и ябълков оцет е същинско изобретение. Ако я употребявате всеки ден, вие ще се предпазите от сезонни инфекции и ще укрепите защитните свойства на тялото.
Необходими артикули:
• 1 чаша ябълков оцет;
• 1 чаша натурален мед;
• 10 скилидки чесън.

Начин на подготвяне:
Обелете чесъна от люспите. Смесете срязаните на две скилидки чесън с оцета и меда, сложете сместа в компактно затварящ се буркан. Съхранявайте лекарствената напитка в хладилника.
Как да употребявате:
Вземете по 2 супени лъжици от напитката на гладно. Можете да пиете вода или чай, само че би трябвало да минат най-малко 15 минути откакто сте взели дозата от сместа.
Резултатите ще усетите още на петия ден. Изчезва слабостта, главоболието, усъвършенства се храносмилането и общия тонус на тялото. Такова лекуване е потребно за всички тези, които страдат от анемия, бодърствуване и астеничен синдром.
В ранните стадии на рак това пиво може да катализира защитните сили на тялото и да започва оздравителните механизми на организма.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР