Тази поляна е част от парк Бедечка“, с изградена инфраструктура

...
Тази поляна е част от парк Бедечка“, с изградена инфраструктура
Коментари Харесай

Общински съветник от Възраждане алармира за незаконно насипване на инертни материали в зелена площ

" Тази поляна е част от парк „ Бедечка “, „ с построена инфраструктура за осъществяване на всеобщи мероприятия “. Насипването на инертни материали в зелените площи на парковете е нелегално, все пак, тук има солидно количество нов трошляк, чието предопределение към днешна дата не е открито, разкрива във видеообръщение общинският консултант от групата на " Възраждане " в Стара Загора.

В отговор от Кмета на Стара Загора на мое запитване се споделя, че Общината не е разпореждала насипване на инертни материали в зелената повърхност, само че и няма открити нарушавания за такава активност.

Въпреки това, явно подобен материал някак се е озовал на поляната, написа тя.
В отговорът от Кмета на мой въпрос по кое време ще бъде почистена поляната след привършване на годишния панаир се твърди, че „ След привършване на мероприятието потребления терен е бил измит и наведен в нормалния си тип “.

 Общинският съвет в Стара Загора гласоподава възбрана за ограждане на парцели в Бедечка Общинският съвет в Стара Загора гласоподава възбрана за ограждане на парцели в " Бедечка "
Общинските съветници на Стара Загора гласоподаваха краткотрайна възбрана за 3 години за ограждане на парцели в кв. " Бедечка ". Те дадоха и позволен...
Аз не намирам типа на поляната за нормален. Не намирам за обикновено и към този момент цялостен месец да не получавам отговор по какъв начин се е озовал този трошляк там и какво е предназначението му.
Това, че Общинска администрация не намира за притеснително съществуването на 1 камион трошляк в парк ме тормози. И не тъй като природата няма да се оправи с него, а тъй като такава наклонност е плашеща и неналичието на реакция може да докара на следващия ден това да са 5 камиона трошляк или други инертни материали, това да се случва в други зелени площи и отношението към зелените територии да стане още по-неприятно в сравнение с е.

Все още чакам съответен отговор от Общинска администрация за предназначението на този неподвижен материал в поляната. От през днешния ден повече от месец. А за какво отговорът лишава толкоз нескончаем интервал най-вероятно ще остане мистерия, приключва обръщението си тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР