Тази подправка унищожава раковите клетки на панкреаса, подобрява храносмилането, предотвратява

...
Тази подправка унищожава раковите клетки на панкреаса, подобрява храносмилането, предотвратява
Коментари Харесай

Тази подправка унищожава раковите клетки на панкреаса

Тази фалшификация унищожава раковите кафези на панкреаса, усъвършенства храносмилането, предотвратява сърдечен удар и освен!

Представете си, че има една фалшификация, която може да унищожи раковите кафези, да почисти червата, да усъвършенства храносмилането, да помогне за попречване на сърдечен удар и даже да бъде потребна за загубата на тегло.

Тази фалшификация се употребява от епохи. Има извънредно мощни лечебни свойства.

Унищожава раковите кафези на панкреаса
Става въпрос за дейната съставна част в лютия червен пипер, известна като капсаицин. През 2004 година доктор Санджай К. Шривастава и сътрудниците му от Медицинския университет в Питсбърг изследват лекуването на панкреаса с капсаицин.

Те разкрили, че нарушава митохондриалната функционалност и индуцира апоптоза (клетъчна смърт) на раковите кафези, без да визира здравите кафези на панкреаса.

Унищожава раковите кафези на простатата
Капсаицинът има надълбоко антипролиферативно деяние. Други изследвания демонстрират също, че лютият червен пипер може доста да забави развиването на тумора на простатата.

Почиства червата
Наличието на паразити в храносмилателната система е по-често срещано, в сравнение с човек би желал да повярва.

Един от методите да се отървете от тях е да напълните чаша със сок или вода, след което да добавите щипка пикантен червен пипер. Разбъркайте, след това изпийте!

Помага за понижаване на затлъстяването
Няколко изследвания демонстрират, че лютият червен пипер може да бъде потребен за справяне със затлъстяването.

Проучванията демонстрират, че потреблението на 10 грама пикантен червен пипер с храната е помогнало за понижаване на апетита, до момента в който други изследвания демонстрират, че той покачва метаболизма на мазнините.

Почиства дихателната система от инфекции и слуз
Кайенският пипер загрява тялото, стимулирайки освобождението на слузта от дихателните пътища, подтиква кръвообращението и притока на кръв към кожата.

Представената информация в публикацията не замества консултацията, диагностиката или професионалната здравна помощ. Ако имате някакви здравословни проблеми, неотложно се свържете със експерт!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР