Тази нощ, в Бело Оризонте ще се състои двубой, който

...
Тази нощ, в Бело Оризонте ще се състои двубой, който
Коментари Харесай

Бразилия - Аржентина: Футболна класика винаги, по всяко време, във всяка точка от света

Тази нощ, в Бело Оризонте ще се състои дуел, който може да избави тазгодишната Копа Америка.

Бразилия против Аржентина е съревнование в най-чистия му тип. Между съседите няма големи исторически проблеми. Става въпрос единствено за борба за превъзходство в световната игра - футболистите ще дишат въздуха от огромните конфликти от предишното, написа " Тема: Спорт ".

И този мач е доста повече от историята. Каквото и да се случи довечера, то ще има голям отзив за дълъг интервал от време.
 Тите: Копа Америка? Титла или нищо за нас!
Тите: Копа Америка? Титла или нищо за нас!

" Трябва да създадем всичко, с цел да спечелим трофея "

За Бразилия това е първият път, когато нещо в действителност има смисъл след Световното състезание. След провалянето от Белгия преди година на четвъртфиналите на Мондиала в Русия, Тите усъвършенства своя тим и в този момент има превъзходен баланс сред офанзива и отбрана.

Опонентите на Селесао рядко минават централната линия дотук на шампионата. Но Аржентина има огневата мощност да се възползва, до момента в който Бразилия е ангажирана с офанзиви. Предстоящият дуел ще бъде същинската мярка дали Тите в действителност е подобрил нещата.
 Снимка 366039
Източник:

Междувременно гаучосите евентуално ще стартират безусловно нов план, откакто завърши Копа Америка. Едно унизително проваляне тази нощ ще затвори вратата за някои интернационалните кариери.

Добро показване пък може да значи, че някои от насърчаваните от селекционера Скалони ще бъдат част от новия режим. Много от албиселесте играят за своето интернационално бъдеще.
 Лионел Скалони: Справихме се с пресата на Колумбия
Скалони: Справихме се с пресата на Колумбия

" Игрището беше извънредно, а имайте поради, че това е едвам първият мач на него "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР