Тази година определено сезон 4 на Игри на волята е

...
Тази година определено сезон 4 на Игри на волята е
Коментари Харесай

Алекса отново вдигна мерника на Георги: Сърбинът изля чувствата си пред цяла България

Тази година несъмнено сезон 4 на " Игри на волята " е сезонът на любовта, защото измежду участници има някогашни, сегашни и бъдещи половинки. Алекса и Елица са дружно от няколко години и сигурно са образец за едни същински и доста мощни връзки. 

Виж още: Мирела след " Игри на волята ": За мен безспорен любимец е Евгения Джаферович!

Един от последните кавги, който се развихри в племето на новосформираните Непобедими, бе още преди елиминацията на Фейгин. Тъй като Георги по никакъв метод не се опита да избави обичаната си - нито посредством грошове, нито посредством помощ при елиминационната борба, Алекса няколко следващи пъти го атакува за тази " мъжка " постъпка. 

Виж още: Луксът не стопира: Мирослава от " Игри на волята " с сантиментален подарък, отиде в Париж

Самият той показа, че би направил всичко за Елица - стига да е по силите му. Георги несъмнено се почувства зле и след обвиняванията на сърбина, и след успеха на Мани над Фейгин на Арената.

Виж още: С тяло на богиня: Александра Богданска върна съвършените си форми след месеци ограничения

 

В персоналния си Instagram профил Алекса показа фотография с половинката си Елица, а описанието още веднъж е леко провокиращо Георги за въпросната постъпка: " Аз не съм в игрите да групирам грошове, а да покажа на какво е подготвен един човек, който в действителност обича ". 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР