Тази година най-успешните бургаски спортисти ще бъдат почетени на бляскава

...
Тази година най-успешните бургаски спортисти ще бъдат почетени на бляскава
Коментари Харесай

Най-успешните бургаски спортисти ще бъдат почетени на бляскава церемония в зала "Бойчо Брънзов"

Тази година най-успешните бургаски спортисти ще бъдат почетени на блестяща гала в зала " Бойчо Брънзов ". Събитието е планувано за 22 декември, с начало в 19 часа. То включва и развлекателна част, която ще е забавна за посетителите. Входът е свободен за всеки, който желае да участва. Водещи на церемонията ще бъдат обичаните актьори от дребния екран и театралната сцена Гергана Стоянова и Симеон Владов.

Желанието на Община Бургас и нейните сътрудници в организирането на събитието е то да се трансформира в един същински празник за заслужилите спортисти в края на 2017 година, както и за публиката.

Освен на десетте най-изявени състезатели, призове ще бъдат връчени и в други три спомагателни категории - " Млад гений ", " Спортист с увреждания " и " Отбор на годината ". Класирането ще се извърши по правилник, в който първенците се избират посредством анкети от спортните публицисти.

Новост е също това, че за първи път ще има и онлайн гласоподаване. Чрез него своето персонално мнение могат да изразят почитателите. Линк към платформата за гласоподаване ще бъде оповестен в уеб страницата на Община Бургас след 10 декември.

Официалните спечелили - състезатели и треньори, ще получат, както всяка година, парична награда от Община Бургас. Любимците на публиката също ще бъдат оповестени по време на шоу програмата в зала " Бойчо Брънзов ", като за тях са планувани предметни награди.

Талантливите хора са национално благосъстояние и заслужават поддръжка, без значение в коя област се изявяват. Това е водещ принцип в активността на Община Бургас, споделен и от локалния парламент. Някои от заслужилите ни спортисти, изявени спортни деятели, спортисти с увреждания, остават отвън челната десетка, макар че наред с другите са постигнали своите положителни резултати. Затова тази година се дава опция на всеки човек с мнение да упражни своя избор. Целта е заслужилите спортисти и тимове, треньорите, личностите с принос към спорта в Бургас, да бъдат почетени уместно, тъй като това е спомагателна мотивация за реализиране на триумфи и почитание към техния труд.



* Регламентът за установяване на десетте най-хубави спортисти на годината, спечелилите в категория " Млад гений ", " Спортист с увреждания " и " Отбор на годината ", е оповестен в формалния уебсайт на Община Бургас:

https://www.burgas.bg/bg/info/index/1275

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР