Тази година Broadway Performance Club към Американския университет в България

...
Тази година Broadway Performance Club към Американския университет в България
Коментари Харесай

Мюзикъл поставя темите за психичното здраве

Тази година Broadway Performance Club към Американския университет в България избира мюзикъл, който в никакъв случай не е бил на Бродуей. Причината зад този избор е желанието на клуба да показа значим проблем, пред който са изправени доста хора в актуалния свят, а точно психологичното здраве.
" Heathers " ще бъде 15-ата режисура, която клубът слага на сцената на българските театри. Мюзикълът предлага както развлечение, по този начин и дълбока тематика за размисъл. BPC си партнира с Фондация " Кожа ", неправителствена организация, която предлага онлайн платформа за психологично здраве, с цел да увеличи осведомеността по тематиката. Заедно те ще пренесат мюзикъла в най-големите градове в страната - в Благоевград на 25, 26, 27, 28 март в Театър " Д-р Карл Джераси ", в София на 31 март в Театър НАТФИЗ, в Стара Загора на 2 април в Държавната опера, в Бургас на 4 април в Дома на Нефтохимика, във Варна на 6 април във Фестивалния и конгресен център. Мюзикълът ще се извършва на британски език с български надписи.
В основните функции са Мария Стефанова, Димитър Стафидов, Димитрина Германова, Даная Иванов и Александра Иванова. Продуцент е Борис-Михаил Хаджималаков, режисьорка - Теменуга Георгиева. Хореографията е направена от Теодора Недева и Жанита Христова, а вокалната подготовка е на Апражита Джаярам и Александра Краснова. Асистент-продуцент е Янита Христова, асистен-режисьори са Даная Иванов и Стефани Ангелова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР