Обединеното кралство ще предостави допълнителни 500 милиона паунда на Киев

...
Обединеното кралство ще предостави допълнителни 500 милиона паунда на Киев
Коментари Харесай

Говори наследникът на крал Джордж III: Тимъти Елиът – министър на отбраната от Камарата на лордовете

Обединеното кралство ще даде спомагателни 500 милиона паунда на Киев в допълнение към 2,5 милиарда към този момент отпуснати за тази финансова година, оповестиха от канцеларията на премиера.

Риши Сунак желае да подчертае ролята на Обединеното кралство в отбраната на Украйна. На този декор министърът на защитата от камарата на лордовете на Англия граф Тимъти Елиът беше в София. Стоян Георгиев се срещна с този доста забавен събеседник. Интересен освен поради своята позиция в английското държавно управление.

Познавате ли своите родственици и предшественици, родени през 950 година след новата епоха? Той познава своите. И историята ги познава. 

 Пентагонът „ ще побърза с доставката “ на ракети „ Пейтриът “ за Украйна Светът 2 мин. Пентагонът „ ще побърза с доставката “ на ракети „ Пейтриът “ за Украйна  Захарова: Доставката на системи за противоракетна защита „ Пейтриът “ в Украйна би било провокация Светът 2 мин. Захарова: Доставката на системи за противоракетна защита „ Пейтриът “ в Украйна би било провокация  Командващият на Съюзното военновъздушно командване на НАТО посети авиобаза „ Граф Игнатиево “ България 2 мин. Командващият на Съюзното военновъздушно командване на НАТО посети авиобаза „ Граф Игнатиево “  Охраната на въздуха: Подготвя се и турски изтребители да пазят небето над България България 2 мин. Охраната на въздуха: Подготвя се и турски изтребители да пазят небето над България  Пентагонът „ ще побърза с доставката “ на ракети „ Пейтриът “ за Украйна Светът 2 мин. Пентагонът „ ще побърза с доставката “ на ракети „ Пейтриът “ за Украйна  Захарова: Доставката на системи за противоракетна защита „ Пейтриът “ в Украйна би било провокация Светът 2 мин. Захарова: Доставката на системи за противоракетна защита „ Пейтриът “ в Украйна би било провокация  Командващият на Съюзното военновъздушно командване на НАТО посети авиобаза „ Граф Игнатиево “ България 2 мин. Командващият на Съюзното военновъздушно командване на НАТО посети авиобаза „ Граф Игнатиево “  Охраната на въздуха: Подготвя се и турски изтребители да пазят небето над България България 2 мин. Охраната на въздуха: Подготвя се и турски изтребители да пазят небето над България

Граф Тимъти Елиът е министър на защитата от Камарата на лордовете на Англия и беше в София на конференция за сигурността в Черно море. 

Аристократичното му родословие може да бъде проследено обратно най-малко до 953 година, когато се ражда неговият предходник италианският пфалцграф Оберто I. Част от идващите генерации от аристократичния му жанр са Хайнрих Лъв от семейството Велфи, който от 1156 до 1180 година е херцог на Бавария.

Снимка: bTV

Няколко генерации по-късно от същото семейство в Германия се ражда английският крал Джордж I. От там стартира династия, която ръководи Британия по време на колонизацията. Неговите прародители основават Канада, Съединени американски щати, колонизират Индия. Неговият пра-пра-роднина Джордж III е последният английски крал, който управява Съединените щати, губи войната за самостоятелност и признава Съединените американски щати за самостоятелна страна. 

Тимъти Елиът Мъри Кунун Монт, седми граф на Минто. Британският министър на защитата от Камарата на лордовете е измежду най-информираните хора в света за действителната обстановка на фронта в Украйна. Питаме го какъв брой сериозна е обстановката.   

„ Всички са наясно, че когато нация с мащаба на съветската федерация нападна една страна, това няма да е лесна обстановка. Но Украинците имат поддръжката на доста от техните съдружници. Украйна демонстрира фантастична отбрана на своята страна и не престават да го вършат. Техният дух не е грохнал. Те са безусловно готови да се борят и е значимо всички ние да ги поддържаме в тази битка. За да сме сигурни, че тази противозаконна експанзия бъде спряна “, споделя той.

Снимка: bTV

Предава ли свободния свят Украйна? Повече на думи или повече с каузи и оръжия е поддръжката.

„ Аз не мога да приказвам от името на други страни, само че това, което визира нашата страна, ние увеличихме нашата годишна поддръжка за Украйна до 2,5 милиарда паунда за тази година, което е нарастване с 200 милиона спрямо предходната година. И огромна част от тази помощ е за дронове и сходни технологии. Важно е всеки от нас да прави това, което може. Това ще е дълга битка. И ние ще сме там до края. Какво ще значи за България, за Англия, за света, в случай че Русия успее да реализира своите цели в Украйна? Не си коства даже да мислим за това. Експанзията на Русия не е за положителното на никой. И НАТО е извънредно ефикасен защитителен съюз. И неотдавна беше в допълнение заздравен с Финландия и Швеция. НАТО има превъзходство и е доста фокусиран върху това огромно предизвикателство “, разяснява Елиът.

Работят ли глобите? И не престават ли съветските олигарски да се усещат все по този начин удобно в Лондон? Граф Елиът отбелязва, че Англия е замразила активи на съветски олиграси на стойност 20 милиарда пауда.

Цялото изявление на Стоян Георгиев гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР