Тази есен любимото шоу С Рачков всичко е възможно“ се

...
Тази есен любимото шоу С Рачков всичко е възможно“ се
Коментари Харесай

С Рачков всичко е възможно се завръща с втори сезон тази есен

Тази есен обичаното шоу " С Рачков всичко е допустимо “ се завръща в ефира на NOVA с доста изненади, атрактивни посетители и още повече смях. След безапелационния триумф на първото издание на занимателното предаване, обичаният ефирен водещ Димитър Рачков е подготвен да провокира още български звезди да се впуснат в нови щури провокации, с които обезпечено да забавляват себе си и феновете в неделните вечери.

" Много съм благополучен и припрян за новия сезон на " С Рачков всичко е допустимо “. Ние откровено се забавляваме в това шоу и имаме вяра, че това се вижда и от феновете, а както знаете, усмивките и положителното въодушевление са заразни. За нас е значимо да надграждаме всичко, което вършим, по тази причина и тази есен ще има доста изненади, доста нови игри и още повече смях. Ако можех да не съм водещ, щях да вземам участие във всяка игра на шоуто “, показа водещият Димитър Рачков.

Вторият сезон на " С Рачков всичко е допустимо “ ще предложи нови вълнуващи игри, които ще добавят занимателните провокации от сезон 1. Всяко от тестванията още веднъж ще бъде основано на сценарни сюжети, които ще са в цялостна загадка за участниците. Тази есен епизодите на шоуто ще бъдат с избрана тематика, свързваща всички посетители в изданието. Всяка седмица пред Рачков ще се изправят 8 български звезди, които с възприятие за комизъм, доза храброст и без никаква суетност ще се впуснат в игрите.

От септември феновете още веднъж ще станат очевидци на уменията на известните персони да влизат в разнообразни функции под огромния надолнище на Лудата стая и да покажат невероятните си качества да импровизират в тази среда.

" Голямото люлеене “ също ще изкара гостите от зоната им на комфорт, с цел да могат да покажат необятните си откровени усмивки и да плачат до сълзи от смях. Танците, песните, музиката и дилемите за бързо мислене и този сезон ще са част от най-веселите моменти на сцената.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР