Тазгодишното първо издание на Xbox and Bethesda Games Showcase беше

...
Тазгодишното първо издание на Xbox and Bethesda Games Showcase беше
Коментари Харесай

Microsoft също ще присъства на Gamescom 2022

Тазгодишното първо издание на Xbox and Bethesda Games Showcase беше задоволително вълнуващо, само че това няма да е единственото гейм ревю, на което ще забележим повече за бъдещите игри на Xbox. Microsoft потвърдиха през тази седмица, че ще е една фирмите, които ще са част от Gamescom 2022.

Гейм експото ще се организира от 23-ти до 28-ми август в хибриден формат – присъствено в немския град Кьолн и цифрово. От известието на Microsoft излиза наяве, че сходно на Xbox and Bethesda Games Showcase по време на Gamescom 2022 ще бъдат показани заглавия, които Microsoft ще издаде в близко бъдеще.

„След триумфа на Xbox & Bethesda Games Showcase, ние сме разчувствани да потвърдим, че Xbox се завръща на Gamescom 2022 в Кьолн, Германия. Почитателите ни в Европа и по целия свят могат да чакат нова информация по отношение на някои към този момент обявени игри, идващи за Xbox през идващите 12 месеца и шанса да се съберем като общественост още веднъж (лице в лице)!“, пишат Microsoft в формалното си известие.

Макар че компании, като Electronic Arts, PlayStation и Nintendo потвърдиха, че няма да вземат участие на тазгодишното издание на Gamescom, то наличието си обявиха над 500 гейм студиа и компании, свързани с гейм промишлеността, сред които Ubisoft, Bandai Namco, 2K, Giants Software, Kalypso, Krafton, WB Games, Sega Europe и доста други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР