Тазгодишният тенис сезон отива към своя край, като безспорно един

...
Тазгодишният тенис сезон отива към своя край, като безспорно един
Коментари Харесай

Като в бокса: Циципас поиска да си отмъсти на Кирьос; той попита за хонорара

Тазгодишният тенис сезон отива към своя край, като несъмнено един от най-запомнящите се мачове беше този сред Ник Кирьос и Стефанос Циципас от третия кръг на Уимбълдън. Двамата изнесоха първокласен конфликт, в който австралиецът се наложи в четири сета, а трагичните моменти участваха даже след края на срещата. Гъркът упрекна своя противник в неспазването на наложения етикет в спортa и също по този начин сподели по какъв начин съгласно него Кирьос има зла страна, която може да нарани даже най-близките до първенеца от Вашингтон хора. Канберецът пък дефинира международния номер 6 като " отстъпчив " и разкри, че безусловно никой от останалите състезатели не го харесва.

Изглежда пък Стефанос надалеч не е преглътнал въпросното проваляне, в случай че съдим по последната му интензивност в обществените медии. В момента балканецът е на отмора в родината си и снима особено видео за Tennis Channel, от което можем да разберем по какъв начин Циципас прекарва свободното си време. Интересният миг е обвързван с визитата на гърка до локален тревен корт, защото той незабавно прави отпратка към отпадането си на Уимбълдън и взема решение да изиска реванш от Кирьос, с цел да вземе своето възмездие, само че насочва молба към него този път да не приказва толкоз доста.

Ник пък даде съвсем мълниеносен отговор, приемайки въпросното предизвикателство и само се поинтересува от това къде ще се организира въпросния дуел и какъв брой пари ще бъдат вероятни за продобиване от спечелилия.

Kyrgios accepts Tsitsipas` challenge for a " revenge " match - on one condition
— Greek City Times (@greekcitytimes)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР