Тазгодишните телевизионни награди Еми ще бъдат отложени заради продължаващите стачки

...
Тазгодишните телевизионни награди Еми ще бъдат отложени заради продължаващите стачки
Коментари Харесай

Заради стачката в Холивуд: отлагат наградите Еми

Тазгодишните телевизионни награди " Еми " ще бъдат отсрочени поради продължаващите стачки в Холивуд.

Телевизионният еквивалент на премиите " Оскар "  трябваше да се организира през септември, само че може да бъде изместен чак през януари, заяви " Лос Анджелис таймс ".

Според " Варайъти " " снабдители, продуценти и други участници в събитието " към този момент са били осведомени за отлагането, което към момента не е публично оповестено.

Източник, осведомен с проектите, коментира пред Агенция Франс Прес, че към момента не е избрана нова дата за осъществяване на шоуто.

Актьорите и сценаристите в Холивуд стачкуват. Това е най-масовата стачка в промишлеността от над 60 години.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР