Тайсън Фюри се закани да зашлеви през устата Олександър Усик,

...
Тайсън Фюри се закани да зашлеви през устата Олександър Усик,
Коментари Харесай

Фюри: Ще зашлевя Усик през устата

Тайсън Фюри се закани да зашлеви през устата Олександър Усик, поради изявленията на украинеца, че Циганския цар е алкохолик. Фюри се завръща на кръга в събота за трилогия против Дерек Чисора. Мачът е в Лондон на стадиона на Тотнъм и се чака Усик да участва и да гледа.

Украинецът е първенец в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO, а Фюри държи пояса на WBC. Смята се че двамата ще се срещнат в сплотяващ купата мач следващата година.

„ Усик може да отиде да го д…а. Извинете ме за израза. Не ме интересува този дребен задграничен плъх. Обещавам, че в случай че доде на мача с Чисора ще го зашлевя през устата “, разгласи Фюри пред iFL TV.

„ Не ме интересува кой е идващия. Срещу който мога да печеля най-вече пари, против него се удрям. Ако би трябвало да се боксирам против междинна категория, по този начин да бъде. Усик ме назова алкохолик неотдавна, само че желая да видя персонално какво има да каже. Да, обичам да си пийвам, тъй като съм човек. Знам какво обича той да прави в свободното си време. Той е ла.но. Имаше опция да се бием за 65 млн. $ и не я одобри “, добави Фюри.

Усик, който резервира купите си след втора победа над Антъни Джошуа отхвърли да излезе на кръга още веднъж тази година. Той обаче желае пердах с Фюри и неотдавна го назова „ борачо “, испанската дума за алкохолик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР