Тайсън Фюри нокаутира Дерек Чисора и защити титлата си в

...
Тайсън Фюри нокаутира Дерек Чисора и защити титлата си в
Коментари Харесай

Тайсън Фюри пак смачка Чисора

Тайсън Фюри нокаутира Дерек Чисора и отбрани купата си в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC). Двубоят сред британците на " Тотнъм Стейдиъм " беше преустановен в края на десетия рунд след тотално предимство на първенеца.
Това е трета победа за 34-годишния Фюри против остарелия му другар. Предишните му два триумфа над Чисора бяха през 2011 и 2014 година
Пред 60 хиляди фенове първенецът сподели класата си и напълно доминираше още през цялото време на мача, само че 38-годишният Чисора се бори самоуверено. Фюри към този момент има 33 победи и 1 еднакъв. Чисора позволи четвърто проваляне в последните си пет дуела. Единствено през лятото той победи нашия Кубрат Пулев.
Очаква се следващата година Фюри да се изправи в мач против Олександър Усик, първенец в четири от петте версии в тежка категория. Украинецът беше в ложите на стадиона, след което се качи на кръга.
" Дайте ми това зайче Усик. Готов съм и желая да се изправя против него. Хайде да дадем на почитателите един първенец. Той не е елементарен боксьор за разгадаване и чакам с неспокойствие това предизвикателство. Искам да се удрям с същински мъже. Усик пристигна тук и застана против мен. В ранглистата на тежка категория има един №1 - аз, и след това още трима – Усик, Джо Джойс и Дионтей Уайлдър. Сложете ги в шапка и теглете. Ако аз се удрям с Усик, може Джойс да се бие с Уайлдър. Ще бъде фантастично ", сподели Фюри.
" Мачът на Фюри беше добър спаринг. Не му споделих нищо на кръга, а единствено го гледах в лудите очи. Целият свят желае идващият ми мач да е с Фюри и би трябвало да го създадем за всички почитатели. Искам да обединя всички пояси и не мисля, че ще има проблем с IBF ", разгласи Усик.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР