Тайрън Уудли е готов да се бие с Колби Ковингтън,

...
Тайрън Уудли е готов да се бие с Колби Ковингтън,
Коментари Харесай

Уудли: Ще смажа хлебарката Ковингтън, но в края на годината

Тайрън Уудли е подготвен да се бие с Колби Ковингтън, само че не желае това да се случи през август. Преди няколко дни Ковингтън показа, че Уудли отказал борбата, която от UFC желали да уредят сред двамата за края на август. Тайрън твърди, че Ковингтън си избрал дата, която изнася единствено на него, без да се преценява с някогашния неоспорим първенец.

" The Chosen One " e подготвен най-сетне да позволи своята омраза с Ковингтън в клетката, само че не през август, а през септември или октомври. Ето какво показа Уудли за възможната среща:

" Винаги ще давам отговор с " да " на борба с Колби Ковингтън. Ще я приема, даже в случай че съм на 96 години и съм в старешки дом. Той отхвърли пердах с мен цели 6 пъти, а в този момент е избрал дата, която му изнася. Да се разкара. Казах на UFC да не ме занимават, до момента в който тази кучка не подпише контракт. Не съм предполагал, че в действителност ще разпише. През септември или октомври ще размажа тази хлебарка. Нека се обадя на UFC и ще забележим какво ще стане. Ковингтън отхвърля борби с мен през последните години. Има шанс, че към момента не съм го отрязал. "

Уудли е на 38 години и в серия от 2 следващи загуби. В края на май Тайрън загуби от Гилбърт Бърнс, който го размаза и завоюва с решение.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Tyron Woodley (@twooodley) на Юли 13, 2020 в 1:59 PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР