Тайнствена жена стои зад съдбоносното решение на Слави да се

...
Тайнствена жена стои зад съдбоносното решение на Слави да се
Коментари Харесай

Слави влюбен до уши в тайнствена жена, тя му постави условие

Тайнствена жена стои зад съдбоносното решение на Слави да се откаже от упоритостите си да прави партия, довериха близки до шоумена. Слави бил влюбен до уши, но новата му възлюбена още първоначално сложила изискване той да не се занимава с политика. Тя упорствала за по-спокоен живот, в случай че вероятно заживеят дружно.

До преди дни се смяташе, че повода за отхвърли му е социологическо изследване, което към този момент му давало по-малък късмет, както писа " Уикенд ", базирайки се на източници близки до шоумена. Дългия решил, че инерцията, която набра около референдума си за промяна на политическата система от дълго време е намаляла и в този момент възможностите му да влезе в Народното събрание, тъй че да може да бъде в случай че не ръководещ, то най-малко балансьор сред главните партии, към този момент клони към нула.

Тв водещият неотдавна поръчал социологическо проучване, което да покаже какви са настройките на гласоподавателите към възможен политически план, основан или подсилен от него. За разлика от средата на 2018, когато партия на Слави Трифонов събираше благосклонностите на към 25% от гласуващите, то в този момент тази поддръжка е спаднала много и възлиза едвам на към 9-10%, настояват осведомени.

Мастити политически анализатори обяснили на Дългия, че неговите политически упоритости към този момент са попарени от президента Румен Радев, който при започване на третата година от мандата си намерено даде поръчка за собствен политически план.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР