Тайнствен мъж заведе Кали на романтична ваканция в италианската столица

...
Тайнствен мъж заведе Кали на романтична ваканция в италианската столица
Коментари Харесай

Кали забрави за бащата на третото си дете! Кръстосва Рим с тайнствен мъж

Тайнствен мъж заведе Кали на сантиментална почивка в италианската столица Рим, разбра HotArena.

Фолкаджийката има нова половинка, откакто през октомври предходната година се раздели с Влади, бащата на третото й дете. След това изпълнителката известно време беше сама, само че още веднъж има мъж в живота си, издадоха нейни колежки. Кали си разгласява фотоси от пътуването, само че на всички фрагменти е сама. Тя е безапелационна, че не желае да разкрива новия си другар, с цел да не провокира ориста и завистта на колежките си, писа „ България Днес “.

Певицата очевидно наподобява щастлива, а наблюдателни почитатели означиха, че е в доста добра физическа форма.

Новият мъж на Кали не е известен и двамата се познават от дълго време. Любовните трепети се появяват едвам откакто тя остава сама. С началото на новата връзка Кали демонстрира, че е не запомнила Влади, макар че раздялата им била доста тежка и й било мъчно да продължи напред.

Винаги съм го казвала – аз съм човек, който не може да живее без обич. Краят беше почнал доста преди този момент, имаше струпване. Винаги съм била извънредно почтена към сътрудниците си. Когато нещо не е вървяло, съм им казвала да изправим нещата, преди да се счупят дефинитивно. После няма по какъв начин да стане! Не мога да укори Влади за нищо, той е прелестен човек. Просто не можахме да се намерим през тези години. Нищо неприятно няма да кажа за бащите на моите момчета. Няма и да спра да ги обичам като индивиди. Да ги ненавиждам, значи да ненавиждам половината от децата си “, разкрива Кали.

Пътуването й до Рим бе единствено за няколко дни и тя към този момент е в България, защото има натоварена стратегия от участия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР