Тайната на пътуването във времето бе разгадана. Ключът към нея

...
Тайната на пътуването във времето бе разгадана. Ключът към нея
Коментари Харесай

Тайната за пътуването във времето бе открита в календара на маите

Тайната на пътуването във времето бе разгадана. Ключът към нея се криел в тайнствения календар на маите, който вещаеше края на света през 2012 година

Във видео обращение, оповестено онлайн, фенът археолог Тимъти Алън твърди, че е разгадал поредност от антични кодове, оставени от южноамериканската цивилизация, които ще разрешат основаването на машина на времето и отварянето на времеви портали.

Алън, който се показва като 3D археолог, изяснява, че след е прекарал последните 5 години в задълбочени изследвания, посредством, на които е разгадал закодираното обръщение, прикрито в тайнствения календар на маите.

Цивилизацията на маите постоянно е била свързвана с голям брой митове, а календарът им нееднократно е бил в основата на голям брой тайни теории и страшни пророчества за края на света. Сега обаче псевдоученият показва една странна нова доктрина, обвързваща античния календар с концепцията за пътешестване във времето.

В обезверен опит да притегли вниманието на света към своята работа Алън качи част от проучванията си в YouTube и изясни своите изумителни открития.

"Исках единствено да споделя с вас работата си през последните пет години допустимо най-скоро ", споделя той.

Алън подозира, че маите са имали достъп до знание, касаещо пространството и времето, написа Earth and Planetary Science Letters.

Според Алън неговите констатации са безусловно достоверни и са били доказани от старейшината на индианско племе в Гватемала, обвързвано с маите.

Той отбелязва, че разшифрованият от него код открива нов език с доста смисли, основан за смяна на съзнанието на индивида.

Алън твърди, че тайните кодове в календара му разрешават да начертае и да сътвори "божествена " карта за пътешестване по време, а по-късно и машина, с която да реализира това пътешестване.

Според съмнителните проучвания на Алън съществуват два типа портали — портали за себеопознаване и времеви портали.

Изследователят е уверен, че откритието му ще помогне освен за спасяването на човечеството от покварата на актуалния свят, само че и ще заличи ламтежът за пари и власт, които са обзели хората.

Алън обаче не стопира до тук. Той декларира, че календарът на маите е основан, с цел да трансформира мозъците на хората.

Сега той има намерение да употребява новопридобитите си познания, с цел да създаде времева карта, да отвори времеви портал и да даде началото на нова епоха, която съгласно него ще приключи с преоценка на човешките полезности.

Според доста тайни теории античните календари, като този на маите, съдържат в себе си тайните на космоса, пространството и времето. Някои считат, че те са били донесени от извънземни цивилизации, а съгласно други, те са оставени от античните свръх хора, в миналото на планетата ни доста преди да се появят първите племенни общности, от които произлизат актуалните хора.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР