Тайландските здравни власти препоръчаха налагането на по-строги ограничения в 28

...
Тайландските здравни власти препоръчаха налагането на по-строги ограничения в 28
Коментари Харесай

Скоро няма да можем да ходим в обичан от българите туристически рай

Тайландските здравни управляващи предложиха налагането на по-строги ограничавания в 28 провинции, измежду които и столицата Банкок, поради повишаването на броя на новозаразените, съобщи „ Ройтерс “.

Общо броят на смъртните случаи в страната е 64, а на инфектираните – 7379. Мерките, които би трябвало да бъдат утвърдени от премиера Прают Чан-оча, плануват затварянето на някои предприятия и действия, при които се събират хора. В 28-те провинции се предлага на хората да работят от вкъщи си и да заобикалят ненужни пътувания отвън региона.

Властите в Банкок към този момент подредиха затварянето на учебните заведения за две седмици, както и краткотрайно затваряне на детските градини, спортните зали, питейните заведения и заведенията за масаж.

Днес Тайланд заяви за 216 нови случая и 1 жертва. Страната успяваше да задържи броя на жертвите на вируса релативно невисок от появяването на ковид.

Много от новите случаи са свързани с огнище измежду мигриращи служащи в провинция Самут Сакон, намираща се на юг от Банкок. Друго огнище е обвързвано с незаконни зали за хазарт в Източен Тайланд. И двете огнища се появиха в средата на предишния месец

.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР