Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани

...
Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани
Коментари Харесай

За „Капките“ и хората: най-малките герои имат най-големите сърца

Тъй като проявихте огромен интерес към всички наши материали, свързани с предаването „ Като две капки вода “, взехме решение да създадем специфична седмична графа – „ За „ Капките “ и хората “, в която да обсъждаме освен представянето на звездите, само че и скъпите уроци, които можем да научим от тях и да използван в личното си всекидневие.

Тук може да си извършите нашия занимателен

Когато човек минава през ужасяваща персонална покруса и невъобразима болежка, нормално е „ награден “ със сътрадание и опция за усамотение, с цел да излекува душата си. За страдание, звездите нямат това право, тъй като всички погледи и прожектори са ориентирани към тях.

С буца в гърлото си спомняме именитото осъществяване на Селин Дион през февруари 2016 година, когато със сълзи на очи извършва песента "All by myself ", единствено месец след гибелта на брачна половинка ѝ и бащата на децата ѝ, Рене Анжелил. А в никакъв случай не бихме предположили, че същата тази буца ще се завърне още веднъж, и то поради български реализатор. И то не просто поради осъществяване на български реализатор, а поради осъществяването на едно нежно 17-годишно цвете.

На 29 април тази година с дълбока тъга ви споделихме, че Марин Тодоров, бащата на певицата Крисия Тодорова, е умрял на 53-годишна възраст. Тя имаше цялостното право да пропусне присъединяване си в идващия епизод на предаването „ Като две капки вода “, само че избра да бъде мощна. Избра да се отдаде на призванието си и гения, с който е благословена – да бъде създател и да трансформира възприятията си в изкуство, вместо да ги подтиска в себе си.

С красиво, докосващо и извънредно персонално осъществяване на песента "Hurt " на Кристина Агилера справедливо завоюва първото място довечера, само че надали за някого това има някакво значение. Най-важното ни го сподели самата тя:

„ Победата не беше напълно моя. Усещах татко си компактно до мен от самото начало. Нямаше да се оправя без него. Исках да накарам хората, които минават през същото, да знаят, че не са сами. Разбирам болката им. Осъзнавам недоизказаните неща, които и те несъмнено са желали да кажат.

Но осъществяването ми беше за него и той беше с мен. И съм признателна!

Не бива да се отхвърляме, тъй като това е животът! Трябва да се борим и да се поддържаме! Важно е да не се усещаме сами и да се усмихваме. Баща ми беше доста ухилен човек и съм наследила това негово качество.

Обичайте се! Усмихвайте се и се подкрепяйте! Семейството е нещо доста значимо! “, споделя Крисия след шоуто.

И ние ти благодарим, че докосна сърцата ни, скъпо дете. Бъди мощна.

Вижте цялото осъществяване на Крисия във видеото горе.
 15 мисли за дните, в които ни боли  15 мисли за дните, в които ни боли  15 мисли за дните, в които ни боли  15 мисли за дните, в които ни боли
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР