Тъй като ПП ГЕРБ много обича да търси помощ от

...
Тъй като ПП ГЕРБ много обича да търси помощ от
Коментари Харесай

Рашков за ареста на Борисов: Събрали сме близо 500 страници материали

Тъй като Политическа партия ГЕРБ доста обича да търси помощ от чужбина, в това число от Манфред Вебер от ЕНП. Крайно време е ние като народ да кажем някои неща на Манфред Вебер кой е Борисов. Това разяснява министърът на вътрешните работи Бойко Рашков по отношение на ареста на Бойко Борисов в четвъртък предходната седмица.

Борисов е бил на работа в Министерство на вътрешните работи до 1990 година и е напуснал министерството и не е поискал да се откаже от партийния си билет от Българска комунистическа партия. В това не трябва да се вижда нищо неприятно, само че споделям това, тъй като Борисов постоянно се обръща с изказванието кой е болшевик и кой не, уточни той.

Съвсем основателно беше засилено вниманието в нашето общество, че трима души бяха арестувани за 24 часа, задържането е въз основа на закона на Министерство на вътрешните работи, който планува, че в случай че има данни за присъединяване на обещано лице за осъществяване на закононарушение, против него може да се предприеме такава нормативна мярка, съобщи още той.

Известно е, че се събираха материали по отношение на активността на Борисов, Горанов, Стоянова и Арнаудова в продължение на две или три месеца. Настъпи миг, в който да се пристъпи към други дейности. Част от сигналите са подадени от БОЕЦ, от Васил Божков, който дава сведения, че е бил рекетиран от Борисов, Горанов, Арнаудова и Менда Стоянова, сподели още Рашков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР