Тъй като пазарът на криптовалути се опитва да преодолее неотдавнашните

...
Тъй като пазарът на криптовалути се опитва да преодолее неотдавнашните
Коментари Харесай

2 криптовалути, с които можете да превърнете $10 в $1,000 до края на годината

Тъй като пазарът на криптовалути се пробва да преодолее неотдавнашните мечи настроения, многочислени планове са позиционирани по този начин, че да генерират възвръщаемост от скромна инвестиция. 

Преобладаващият консенсус сочи, че крипто пазарът, воден от Биткойн ( BTC ), евентуално ще означи възобновяване.

Пазарните участници чакат, че фактори като халвингът на Биткойн, неотдавнашното утвърждение на спот BTC борсово търгуван фонд (ETF) и евентуален сходен артикул за Етериум ще провокират стабилно рали.

Междувременно анализаторите предвиждат възкръсване на алткойн пазара, отдавайки го на позитивните настроения, които евентуално ще подтикват натиска за покупки.

В сходство с тази позиция бяха разпознати две криптовалути с капацитет да оказват помощ на вложителите да трансфорат инвестицията си от $10 в $1,000.

Polygon ( MATIC )

Polygon (MATIC) играе основна роля за възстановяване на мащабируемостта и потребителското преживяване на мрежата на Етериум. С възходящото търсене на децентрализирани приложения в ETH, инфраструктурата на Polygon предлага решение.  

Като се има поради наборът от планове, изграждащи се върху нейната платформа, инвестицията на заинтригуваните страни в Polygon може да се възползва от възходящото значение на мрежата в по-широкия блокчейн пейзаж и да означи облаги.  

Solana ( SOL )

Solana притегля вниманието с високопроизводителния си блокчейн , който се отличава с впечатляваща скорост на транзакциите и ниски такси. През 2023 година SOL надвиши $100, задвижвана от боязън от пропуснати благоприятни условия (FOMO), обвързвано с стартирането на токена SPL на Solana.  

Ралито допуска капацитет за по-нататъшен растеж, а при позитивни пазарни настройки Solana може да се повиши към последния си исторически връх от над $200, което да усили вложенията на участниците, изключително откакто повече разработчици и консуматори се причислят към нейната екосистема.

В умозаключение, макар че тези планове съставляват примамливи благоприятни условия със мощни основи, е значимо да се означи, че триумфът им значително ще зависи от общите пазарни настройки. Тази публикация не съставлява финансов съвет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР