Татко на момченце стана братът на убитата по зверски начин

...
Татко на момченце стана братът на убитата по зверски начин
Коментари Харесай

Братът на убитата Андрея от Галиче стана баща, кръсти детето на нея /снимки/

Татко на момченце стана братът на убитата по свиреп метод абитуриентка Андрея от врачанското село Галиче, научи организация BulNews.
Новината за раждането на бебето заяви гордият татко Румен в обществената мрежа. С прочувствени думи той благодари на обичаната си жена Маргарита, че го е дарила със наследник. Малкият се появил на бял свят с тегло от 3.650 кг, показва разчувстваният татко. Младите родители назовават сина си Андриан, което съгласно близки до фамилията е респект към паметта на неговата убита вуйна.
Момченцето се ражда единствено ден откакто по абсурден метод делото против килъра на Андреа - малолетния ром Аксел Олеков, бе отсрочено. Малко преди да се разбере, че процесът няма да тръгне, бащата на Андрея – Асен, показа, че девет месеца след нещастието, споделяло фамилията им, братът на Андрея още е на хапчета.
"Синът ми чака бебе, само че не може да бъде изцяло благополучен даже от този факт ", сподели покрусеният от тъга по отнетата си от ръката на палач щерка Асен.
"След всичко неприятно още веднъж благополучие в моя дом ", написа щастливият дядо Асен часове след раждането на бебето.
Малкият Андриан и майка му са добре и единствено три дни след раждането са изписани от болничното заведение. Бебето е посрещнато от родата като същински принц с доста обич и цветя.
Появата на дребния Андриан събра стотици пожелания за здраве, любов и благополучие от другари на фамилията, които неразделно бяха до тях след загубата на Андрея и продължиха да ги поддържат по време на митингите за най-тежко наказване на килъра.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР